Kjøpsbetingelser

 

Generelt:
Masalta.no eies av MASALTA AS: Foretaksnummer: 920.423.329 MVA

Priser
Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MVA.

Lager og frakt
Alle varer leveres direkte fra vårt lager i Norge. Frakten styres etter ordrens totalvekt fra kr. 99,-.

Levering
Normalt blir alle ordre sendt innen 24 timer etter at den er mottatt. Etter at pakken er levert på posten vil du motta sporingsnr. pr. e-post.

Betaling
Vi tilbyr kun kortbetaling via VISA/MasterCard. Vi benytter en sikker 3D-secure løsning fra DIBS for håndtering av kortbetalinger. Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse. Beløpet blir reservert på ditt kort straks du gjennomfører ordren. Beløpet vil ikke bli trukket fra ditt kort før pakken er klargjort.

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss.

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Ifølge lov om angrerett har du som kunde rett til å angre ditt kjøp i opptil 14 dager etter at du har mottatt varen og uten noen bestemt årsak. Ved bruk av angreretten betaler kunden returporto. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett.

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Forbrukerkjøpsloven Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende.

Personvern
Masalta.no utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.